Γεωργία Τσιέρη

Ειδικευμένη Νοσηλεύτρια Χειρουργείου.
Εξειδικευμένη Νοσηλεύτρια Διαθλαστικής Χειρουργικής.

Η κ. Γεωργία Τσιέρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αμφίσσης το 1997, οπότε και εισήχθηκε στη σχολή νοσηλευτών με έδρα την Άμφισσα, από την οποία αποφοίτησε με Άριστα το 2000.

Πραγματοποίησε διετή πρακτική στο Γενικό Νοσοκομείο Αμφίσσης, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις εργασίες όλων των τμημάτων του νοσοκομείου.

Το 2002 διορίστηκε μόνιμη δημόσιος υπάλληλος, ως νοσηλεύτρια, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του προαναφερθέντως νοσοκομείου όπου και εργάστηκε μέχρι το 2004.

Το 2004 μετατάχθηκε στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών, εξειδικευμένου αποκλειστικά στην αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων και ιδρυθέντος ήδη απο το 1843. Ανέλαβε καθήκοντα νοσηλεύτριας χειρουργείου, συμμετέχοντας σε όλες τις οφθαλμολογικές επεμβάσεις που πραγμαποιούνται στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

Από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε στο τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής του Οφθαλμιατρείου Αθηνών ως υπεύθυνη νοσηλεύτρια του τμήματος. Κατά το διάστημα αυτό συνεργάστηκε με το Χειρουργό Οφθαλμίατρο Σπύρο Νίκα και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας του τμήματος, με πολύτιμη συνεισφορά τόσο στο διαγνωστικό, όσο και στο χειρουργικό τομέα.

Το 2011 γίνεται υπέυθυνη νοσηλεύτρια για τη θεραπεία της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας με anti-Vegf εγχύσεις, δίπλα σε εξειδικευμένους οφθαλμίατρους των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς, και νοσηλεύτρια χειρουργείων καταρράκτη, γλαυκώματος και υαλοειδεκτομής.

Η κ. Γεωργία Τσιέρη έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια νοσηλευτικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχει συνδράμει στην εκπόνηση εργασίας που ανακοινώθηκε στο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό συνέδριο του 2011. Ομιλεί εκτός από την ελληνική, και την αγγλική γλώσσα.

Από το 2015 εργάζεται στο MedifEye-Institute στην Κηφισιά Αττικής, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και νοσηλεύτρια, στο πλευρό του Επιστημονικού και Ιατρικού του Διευθυντή, Χειρουργού-Οφθαλμίατρου Σπύρου Νικά.

testimonialsBanner

Κλείστε Online Ραντεβού

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

captcharefresh