Ιατρικά Μηχανήματα

1

Οπτικά πεδία Zeiss – HFA (Humprey Field Analyzer)

Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των οπτικών πεδίων με μία αυτοματοποιημένη περιμετρία για να εκτιμήσει την έκταση και τη σοβαρότητα της απώλειας όρασης, στα πλαίσια της μελέτης γλαυκώματος ή αυξημένης ενδοφθάλμιας πίεσης.

1

Eidon - Ρομποτική Φωτογραφία Βυθού

Απεικόνιση όλου του οπίσθιου τμήματος (wide field imaging) του οφθαλμού χωρίς να χρειάζεται η χρήση σταγόνων για να ανοίξει η κόρη (μυδρίαση).

1

Παιδικό Διαθλασίμετρο 2WIN

Φορητό διαθλασίμετρο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εξέταση μικρών παιδιών και μη συνεργάσιμων ενήλικων ασθενών.

1

TearCheck

Μηχάνημα, το οποίο σε 10 λεπτά δίνει πληροφορίες για 7 παραμέτρους που αφορούν την ξηροφθαλμία και την βλεφαρίτιδα.

1

Αντιμετώπιση Ξηροφθαλμίας με το καινοτόμο σύστημα E-eye care

Στοχεύει ειδικά τη δυσλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων με ρυθμιζόμενο παλμικό φως (IRPL)

1

Pentacam – Τοπογραφία Κερατοειδούς

Με αυτό το μηχάνημα μπορούμε να δούμε πανοραμικές εικόνες του κερατοειδούς σε κάθε στρώμα. Ιδανικό για την εξέταση ασθενών με κερατόκωνο και για τον προεγχειρητικό έλεγχο πριν τη διαθλαστική επέμβαση για τον καταρράκτη.

1

iTrace – Wavefront Aberrometer and Corneal Topography

Πραγματοποιεί μια υψηλής ακρίβειας διαθλαστική ανάλυση. Αυτόματος εντοπισμός πιθανών οπτικών προβλημάτων ασθενούς.

1

Μέθοδος RADAR (Rapid Assessment for Dyslexia & Abnormalities in Reading) - Τάχιστη Αξιολόγηση της Δυσλεξίας & Ανωμαλιών της Ανάγνωσης

Με την ακριβή παρατήρηση των κινήσεων του ματιού προσδιορίζει με ακρίβεια τις εστιάσεις και τις σακκαδικές κινήσεις που πραγματοποιεί ο αναγνώστης κατά την οπτική επεξεργασία του κειμένου, ώστε με βάση αυτά να προχωρήσει σε ένα εξατομικευμένο πλάνο παρέμβασης.

1

OCT – Οπτική τομογραφία συνοχής οπίσθιου ημιμορίου

Ακριβείς αναλύσεις πάχους ωχράς κηλίδας και μέτρηση του κεντρικού πάχους κερατοειδούς και της κεφαλής οπτικού νεύρου. Προσδιορισμός της αλλαγής για τις παραμέτρους RNFL.

1

Laser Yag & SLT (Selective Laser Trabeculoplasty)

  • Η Yag Laser οπίσθια καψουλοτομή είναι μια επέμβαση η οποία είναι μερικές φορές απαραίτητη μετά από μία επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη. Γίνεται με μία τομή στο κέντρο της θήκης του φακού (περιφάκιο), ώστε να επιτρέπει στο φως να περάσει και να επανέλθει η κανονική όραση.
  • SLT: Είναι μια νέα αποτελεσματική laser διαδικασία, η οποία μειώνει την ενδοφθάλμια πίεση που σχετίζεται με το γλαύκωμα.
1

Παχυμετρία - Pachette 4

Μετράει το πάχος του κερατοειδούς κεντρικά. Η μέτρηση γίνεται είτε με τη μέθοδο των υπερήχων, είτε με οπτική τομογραφία συνοχής (OCT), είτε με παχύμετρο αέρος. Εάν χρησιμοποιηθεί η μέθοδος υπερήχων ενσταλλάζονται αναισθητικές σταγόνες, ώστε η επαφή του ειδικού λεπτού στυλεού με την επιφάνεια του κερατοειδούς να μην προκαλεί ενόχληση.

testimonialsBanner

Κλείστε Online Ραντεβού

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

captcharefresh